|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Liggeunderlag
Indhold på siden:

Canyon Grand Canyon - Cruise 3.0 MP Selvoppustelig Liggeunderlag (Orange).
Cruise 3.0 fra Grand Canyon har anti-skrid belægning på bagsiden således liggeunderlaget bliver hvor du ligger det. Tykkelsen er på 3 cm og vægten ligger på kun 1,28 kg. Liggeunderlaget kan nemt foldes og er derfor nemt at transportere..
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Mammut Kompakt Pillow liggeunderlag mørk kører NOSIZE.
Mammut Kompakt Pillow: Pillow, der passer fint i Mammut soveposer.
Kategori: Camping & Hiking - Friluftsliv / Outlet|
Easy Camp Liggeunderlag 5 cm sort 300044.
Dette Easy Camp selvoppustelige liggeunderlag er 5 cm tykt, og kan bruges til mange forskellige lejligheder, såsom at sove på campingpladsen eller tage en slapper på en festival, i parken eller på stranden. Det åbne celleskum kan nemt pustes op med det nemme ventilsystem på toppen. Det giver dig den.
Kategori: Camping & Hiking - Sportsartikler Friluftsliv Camping og vandreture Liggeunderlag
Nordpol - Hajk Liggeunderlag 10 Mm - Green - OneSize.
Traditionelt liggeunderlag i skum med lukkede celler. Dette betyder, at underlaget ikke suger vand. Hajk måler 180 x 50 x 1 cm og vejer 275 gram. Der medfølger remme til at holde det sammenrullet..
Kategori: Camping & Hiking - Root Catalog Forside Soveposer Liggeunderlag|
Sea To Summit UltraLight ASC Insulated Mat Regular Liggeunderlag.
UltraLight Insulated Mat Regular liggeunderlag er endnu et produkt i Sea To Summit Ultra Light serie, som alle bygge på liggeunderlag med lav pakkevolume og i et ultra let materiale uden at gå på kompromis med komforten. Liggeunderlaget er lavet i en konstruktion af små luf.
Kategori: Camping & Hiking - Liggeunderlag & Puder
Max Ranger Liggeunderlag 6 mm 180 x 50 cm.
Mål: 180 x 50 x 0,6 cm Materiale: EVA.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid og hobby|Campingudstyr|Liggeunderlag
Elastikker til liggeunderlag 2 stk..
liggeunderlag lejr underlag luftmadras oppustelig.
Kategori: Camping & Hiking - Bælter
Outwell - Sleepin Single 5.0 cm Selvoppuslig Liggeunderlag.
.
Kategori: Camping & Hiking - Udendørs/Udstyr til camping/Soveposer, måtter og hængekøjer/Soveunderlag/Selv-oppustelige underlag|Sport og Outdoor
Nordisk Bornholm 10 Liggeunderlag Grøn.
.
Kategori: Camping & Hiking - Fritid & Sport - Campingudstyr - Liggeunderlag
Trespass Selvoppusteligt Liggeunderlag - Zed.
Skal du ud på dit livs trekking? Eller på en hyggelig campingtur? Så er det selvoppustelige liggeunderlag fra Zed ideelt for din tur. Med dets bløde og glatte overflade er liggeunderlaget både....
Kategori: Camping & Hiking -
Savotta - Kraftigt Liggeunderlag i Skum (12 mm).
Liggeunderlaget fra Savotta var oprindeligt fremstillet til den finske hær, men er også meget egnet til turene i det fri. Liggeunderlaget er blødt og meget slidstærkt, som med sikkerhed vil overleve alle de udfordringer, det bliver udsat for..
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Skum
Sea to Summit - Camp Selvoppusteligt Liggeunderlag (Lang).
Camp Liggeunderlaget fra Sea to Summit er selvoppusteligt og fremstillet med en Delta Core-V skumkerne, der giver underlaget en tykkelse på 3,8 cm. Sea to Summit har desuden produceret dette liggeunderlag i robust og slidstærkt 75D polyester..
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Canyon Grand Canyon - Cruise 5.0 Selvoppustelig Liggeunderlag (Blå).
Cruise 5.0 har hele 5 centimeters tykkelse med ikke-perforeret skum, som fungerer som en stærk isolering og samtidig byder på meget komfort og stopper kulden fra at trænge igennem..
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Sea to Summit - Camp Selvoppusteligt Liggeunderlag (Normal længde).
Camp Liggeunderlaget fra Sea to Summit er selvoppusteligt og fremstillet med en Delta Core-V skumkerne, der giver underlaget en tykkelse på 3,8 cm. Sea to Summit har desuden produceret dette liggeunderlag i robust og slidstærkt 75D polyester..
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Exped - Synmat HL Duo Liggeunderlag (Large - Bred).
Et af de letteste, varmeste og mest komfortable liggeunderlag der også er utrolig kompakt! Underlaget føles behagelig mod huden og sørger for man ikke glider rundt i søvne. Dette er et liggeunderlag for 2 eller et lukseriøst liggeunderlag for 1 person..
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Nordisk - Ven 2.5 Selvoppustelig Liggeunderlag.
Dette super lette selvoppustelige liggeunderlag er perfekt til den lange vandretur. Den er fremstillet i 20D honeycomb ripstop som gør den slidstærk..
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Therm-a-Rest - NeoAir Camper SV Liggeunderlag.
NeoAir Camper SV Liggeunderlag fra Therm-a-Rest er blevet endnu bedre. Liggeunderlaget er blevet udviklet med SpeedValve for hurtigt at kunne fylde og tømme den for luft. En varmereflekterende ThermaCaptureâ„¢ overflade giver dig den optimale varme og komfort. Den patentanmeldte WaveCore konstruktion bygger på.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
JR Gear - Insulated Traverse Core Mummy liggeunderlag.
Insulated Traverse Core Mummy liggeunderlaget fra JR Gear er fremstillet med PrimaLoft® eco isolering. Derudover er liggeunderlaget lavet med Infrared Reflective Technology (IRR) belægning på indersiden. Det giver en forbedret isolering, da denne teknologi reflekterer kropsvarmen..
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
Klymit - Insulated Static V Luxe Liggeunderlag (Rød).
Liggeunderlag med Klymalite syntetisk isolering. Klymalite isolering tilbyder exceptionel varme og larmer ikke som nogle andre liggeunderlag. Insulated Static V Luxe har v-kar til luft og dynamiske sidegelænder der modvirker at luften bevæger sig og holder derfor på varmen. Derudover er liggeunderlaget ekstra.
Kategori: Camping & Hiking - Underlag - Luft
V3
Kategorier på sider:

Flyrejser Rygsæk Rejse ting Gode råd om vandrestøvler Hotel Kampagnetilbud Backpacker diverse Rejser og Ferie Sommerhus leje Friluftsudstyr Gode råd om backpacker tøj Flytrafik Camping Gode råd til backpacker Sådan pakker du en rygsæk Adventure Pakke huskeliste Pakkerejser Liggeunderlag Soveposer
 
 
 Du er her: Backpackers - Friluftsliv Backpackers - - Hvad er Backpackers en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.